26 de febrer, 2007

Bolquers /Pañales


Estic sentint una notícia al telenotícies que ve a donar-me la raó. Per sort per tots, tornen els bolquers reutilitzables. Que per què per sort? És obvi, no?... si hem de reutilitzar, recuperar, reciclar... com pot ser que continuem gastant tantíssim en un producte que embruta el planeta tant o més que els gasos que emeten els cotxes? Ja era hora que algú assentés el cap, ja era hora! I el mateix s'hauria de fer amb els envasos. Cap ampolla de plàstic, tot de vidre i retornable. Això no és nou i els blogaires de més edat ja ho saben, perquè "abans" (i no, no fa tants anys, no us penseu) els envasos eren retornables i no sabeu l'estalvi que això significava. Arran d'això us "penjo" dos articles meus al Diari de Girona, però els penjo aquí, perquè "Arare al diari" va passar a millor vida (igual el ressucito, però fa molta mandra traduïr-ho tot, tot i tot, que són gairebé quatre anys a article setmanal!) (després ho penjo)


Digo que estoy oyendo una noticia en el telediario que viene a darme la razón. Por suerte para todos, vuelven los pañales reutilizables. ¿Que por qué digo que es una suerte? Es obvio... ¿no? Si tenemos que reutilizar, recuperar, reciclar... no es lógico que continuemos con un gasto tan inútil como es ese, un producto que ensucia el planeta tanto o más que los gases que emanan los coches. Ya era hora de que alguien sentara la cabeza, ¡ya era hora! Y deberían hacer lo mismo con los envases. Ninguna botella de plástico, todo de cristal y retornable. Esto que digo no es nuevo y los bloggers de más edad ya lo saben, porque "antes" (y no, no hace tantos años, no) los envases eran retornables y no tenéis ni idea del ahorro que eso suponía. A partir de esto "colgaré" dos artículos míos que escribí para el Diari de Girona, pero los colgaré aquí, porque "Arare al diari" es un blog que casi puedo decir que pasó a mejor vida (puede que lo resucite algún día, pero de momento me da muchísima pereza seguir traduciendo el producto de cuatro años de artículo semanal. ¡Me da una perezaaaaaaaaa!)


Buscaba una imagen y encontré una web: pañales lavables...
(luego cuelgo los artículos)

5 comentaris:

onix ha dit...

Per fi sembla ser que s'il·luminen,(bolquers)
però no crec que es porti a terme, diga'm pessimista,lo de les ampolles tampoc hi veig solució,doncs abans ,l'aigua de l'aixeta era bona , ara tots consumim aigua embotellada . per portar a terme tot això,es tindrien de crear molts mes llocs de feina ,i no veig jo que els agrades la proposta XDDD . Bon dia guapisima! ;)*******

Albert ha dit...

L'Ajuntament de Sevilla posarà bolquers als cavalls...

Montse ha dit...

arggggggggg, Herald, i a les eugues els posaran compreses? hehehehe! No anem pas bé, eh que no? ;)
petonet!

Montse ha dit...

Onix, malgré tout, penso que això de l'aigua és factible: hi ha moltíssima gent a l'atur... donem-los feina, no? (aix, si, si, digue'm ingènua, ja m'ho pots dir)

:)**

Ángela ha dit...

Ya, bonita, peor no sé yo si ese trato le interesará mucho a las multinacionales, que son las que ordenan y mandan.
Como solución sería deseable, pero -repito- no para los fabricantes a gran escala.