11 d’agost, 2007

De tornada


Amics, amigues, estem preparant la tornada. Demà, diumenge, sortirem de París (si no diluvia, que tot és possible) per anar "baixant", primer pel Sena, després per diversos canals (diferents del que vam fer a l'anada) després per la Saône (i aquí si que farem el camí a la inversa) fins a arribar a Lyon, on tornarem a agafar el Rhône, arribant al Canal du Rhône a Sète, Frontignan, posar el màstil altra vegada, que ens el guarden allà, i ja per mar, altra vegada cap a casa. Déu n'hi do: comptem fer-ho en un mes i mig, que és el mateix que hauriem estat per "pujar" si no haguéssim perdut gairebé un mes pel mal temps a Roses i després a Saint Cipryen. Pels que seguiu la pàgina web, dir-vos que a partir d'ara tornarem a fer com "abans", és a dir, als llocs on puguem connectar-nos, anirem posant la web al dia i allà on no pouguem... doncs mira, res! Vaig a acomiadar-me de París... les meves impressions ( bé, algunes) són a la web, a "Punt de vista de la Capitana".

Amigos, amigas, estamos preparando la vuelta. Mañana domingo, si no diluvia, que todo es posible, saldremos de París para ir "bajando", primero por el Sena, después por diversos canales (diferentes a los que hicimos a la ida) luego la Saône (y aquí si que haremos el mismo camino pero a la inversa) hasta Lyo9n, donde volveremos a coger el Rhône, llegaremos al Vanal du Rhône a Sète, Frontignan, poner el mástil otra vez, que nos lo guardan allí, y ya por mar, otra vez a casa. Un viaje largo, para el que contamos estar un mes y medio aproximadamente, el tiempo que habríamos empleado en la ida si no nos hubiera parado la tramontana en Roses primero y en Saint Cyprien más tarde. Para los que nos seguís desde la web, deciros que a partir de ahora volveremos a hacer "como antes", o sea, en los sitios donde podamos, "subiremos" la web y en los que no, pues no! Voy a despedirme de París... mis impresiones (bueno, sólo algunasd) las encontraréis en la web, en "Punto de vista de la Capitana".

Foto: La biblioteca de la Ópera Garnier (hay dos teatros de la Ópera, este es el antiguo)

5 comentaris:

gatot ha dit...

doncs si et vaig (us vaig) desitjar bona anada, què menys que desitjar-vos una bona tornada!

Anades i tornades podrien semblar el mateix... però a saps que no!

petonassos!!!!!

Esther ha dit...

igual que el gatot us desitjo bona tornada! espero que us faci millor temps i pogueu arribar amb tranquilitat! Petonets de la reina mora!

onix ha dit...

Bona Tornada !! se t'enyora molt sort de la web que vaig seguint emocionada aquest viatge un petonasso princesa d'aigua dolça

Vert ha dit...

Certament, se t'enyora molt. Que tingueu una bona tornada!
Per cert... ¡Com has crescuuut! oiiiichs!)
Pesto.nets

bellosoli ha dit...

em vaig quedar amb les ganes d'entrar a l'opera! només vaig entrar a, digue'm, la recepció, però aquell dia no es podia més. I tampoc per veure cap obra, que les que feien a preu "estudiant" eren a l'òpera de Bastilla, i a mi la que em feia més gràcia de veure era l'altra.