12 d’abril, 2008

Premi blocaire :D

En Ramon per la seva banda i en Josep Lluís per la seva m'han regalat un altre d'aquests premis que tenim per la Blogosfera. Gràcies a tots dos, considero que aquests "premis" són floretes que ens diem els uns als altres, que ja està bé, perquè si no ho fem nosaltres no ho farà ningú. I tots som prou eixerits com per merèixer-nos alguna floreta de tant en tant... no? Disculpeu-me si jo no segueixo la tanda i el deixo aquí, damunt la taula del meu blog,. Si, aquí, que no el veieu? al costat de la copa de cava... brindem? Xin-xin, pels blocaires! Gràcies, guapos!!!

Perquè qualsevol dels meus amics i amigues blocaires se l'endugui al seu blog per tenir-lo a la vitrina dels objectes virtuals, que no és poc! per cert, si quan veniu no hi sóc, seintiu-vos com a casa... podeu passejar per la biblioteca, per la terrasseta... si teniu pipi el lavabo és al fons a l'esquerra... com sempre... d'això, que si voleu també podeu agafar una rosa.

Les blanques són les destinades als amics. Si. D'aquestes. Molt bé! Si, un petonet. Jo també t'estimo, records a la família... a veure si escrius més... de res, home/dona, ja ho saps, fins a sempre!

Una abraçada,Ramon. I una altra per tu, Josep Lluís!


Les bases del premi:


“El 1er lliurament de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura i, amb ell, es vol reconèixer els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu, que està i roman, innat, entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Carai! Com us cuideu els blocaires!I es que és com tu dius, capitana..., si no us mimeu valtros, qui us mimarà?
Un petonet de dissabte a la tarda, amb les coques al forn i quasi a punt per sopar (adoro estar així..., en calma..., amb el sol de capvesre que il·lumina les façanes del barri del davant... i el "nostre" mar que ho contempla quasi tant serè com jo...) :-*

Montse ha dit...

Monalitza, agafa'l i posa'l a la saleta de la web! Hi farà bonic. Petonets de dilluns al matí (arggg)