03 d’abril, 2012

Afirmació contundent.

A nivell fiscal tots som iguals davant la llei.



a on arribarem?

8 comentaris:

El porquet ha dit...

Cada cop queda més clar que la societat està dividida en dos. La lluita de poders s'està decantant totalment per aquells que ja l'ostenten.

Montse ha dit...

porquet... encara que els ninots del post es descollonin, a mi la realitat em fa venir moltes ganes de plorar!

Anònim ha dit...

A ON ARRIBAREM?.....JO DIRIA A ON HEM ARRIBAT.....ES EVIDENT QUE ESTEM INTERVINGUTS,I QUE AQUELLS 9.000 MIL-LIONS,DE L'ULTIMA REUNIO EUROPEA SON PER ESPANYA. ELS POBLES QUE PRETENEN VIURE DE SUBVENCIOS,SEMPRE FEN ELS LLESTOS ELS ESPANYOLS,ACABAN AMB EL CUL AL AIRE, QUIN FASTIC¡¡¡¡¡
JUGANT AMB BARCELONA



'

karlunx ha dit...

a Xile arribarem! a Xile! jo per sort ja tinc el meu dni xilè i no l'ejpaÑol!! ;)
muaaa

Clidice ha dit...

ja ho deien a Rebel·lió en la granja, de l'Orwell: "tots som iguals, però alguns són més iguals que d'altres" (més o menys, que ho cito de desmemòria). #quilsvafotre!

zel ha dit...

Jo tinc molt clar que la grandíssima majoria estem igual de cardats...

petons estimada!

Olga Xirinacs ha dit...

Arribarem allà on ens permetin els senyors. Som esclaus, i als senyors els és igual que ens quedem aixafats al camí per un excés del pes que ens carreguen a les espatlles. Sempre sortiran nous esclaus.

el paseante ha dit...

Coi, tots tenim el mateix dret a portar al banc els nostres diners de l'estranger (o amagats sota la rajola) a canvi d'un 10 per cent d'impostos (que deunidó). Jo m'ho estic rumiant, però encara no tinc clar si blanquejaré o no.