19 de juny, 2015

Resulta que...

Bon dia, blog!

No tinc perdó, et tinc abandonat des de fa més d'un mes.

És que no sé què em passa, creu-me.

Resulta que una monja ha penjat els hàbits per fer-se política (momentàniament, ep! no fos cas que perdés el tren celestial si no l'escullen) i va i diu  - no ella directament però si el seu partit polític- que engegarà una campanya basada en l'odi a l'actual president de la Generalitat. És fort, eh? Una monja basant els seus arguments en l'odi. Interessant (i molt trist)...

Resulta que Convergència i Unió, per fi, s'han separat. Tal com diuen, "entre todos la mataron y ella sola se murió". Veurem com anirà, tot plegat.

Resulta que hi ha qui encara es pensa que els catalans som súbdits de... de qui? Trobo que no pensen gaire (o potser pensen masasa).

Resulta que els grecs no volen pagar, tu, i l'estan "embolicant parda", com diuen al Polònia.

Resulta que un jutge o jutgessa ha retirat la custòdia de la seva filla a una mare, perquè la feia aprendre català. Se senten ja els tambors de la Santa Inquisició, que ressusscita. Tremoleu, Escoles d'Idiomes!!!!!

Resulta que ja vaig fer el darrer examen de francès; no sé com ha anat, ho sabré a finals de mes. Espero, si hagués aprovat, que no em cremin a la foguera.

I també resulta que dilluns vinent me'n vaig de vacances a Galícia. Aquest any dividim la cosa: quinze dies a fer senderisme i, més endavant, quinze dies amb el Blauet, que està mort d'enyorament.

I... ostres, les 8! He de marxar corrents! I és que hi ha coses que no canvien: les meves presses, sempre i en tot moment...

Keep calm, Montse!




16 comentaris:

Josep ha dit...

Hola, Montse! Benvinguda.
Ai, la Forcades! Ara comença una singladura en política, uuuf. Però crec que també vol parlar de medicina, uuuf. "Ho farà bé". Fora de la famosa vacuna per la grip A (no se si tenia raó o no)… Això de barrejar en un mateix discurs dades contrastades amb opinions i especulacions de manera que tot sembli més indiscutible és una estratègia habitual en política. Però en temes de salut és millor evitar-ho fins on sigui possible.
Convergència i Unió, per fi, s'han separat. Com anirà, tot plegat? No ho sé, però al Durán encara no és ministre de res. Pobre, tants anys i encara no ho ha aconseguit.
Si un jutge li ha retirat la custòdia, perquè la feia aprendre català, té raó, això és un maltractament a la mainada. Quina mare!!!
I no pateixis, l’examen de francès està aprovat, segur!!
Bones vacances a Galícia, i fent senderisme. Quan tornis ho expliques, de cor?
Si, Montse, ja se que és llarg i massa “comprimit“tot, però avui és parlat de moltes coses diferents.
Bones vacances!!!!
Una abraçada.

ninona ha dit...

Montse, això és un no-parar i no sempre diria que per a bé, però ...
Gaudeix de Galícia i les passejades (que s'ho valen) i després del Blauet que segur que us espera amb ganes ;D
I el francès, aprovat segur, així que vigila les fogueres :p

Una abraçada i bones vacances

Montse ha dit...

Josep, ja sé que, quan entro i escric, ho barrejo tot: és una de les meves característiques! Gràcies per la teva resposta, també et desitjo unes bones vacances!


Montse ha dit...

Ho faré, ninona, no en tinguis cap dubte. Sempre que he anat a Galícia he gaudit com una boja! Sobre el francès... on vera ;) Petonets, maca!

xavier pujol ha dit...

Resulta que si els catalans així que començà la demokràcia haguéssim fet com els grecs, potserja seríem independents.

Teresa Duch ha dit...

Resulta que t'ho guardaves tot, Montse, i no t'has deixat res.
Tu vigila amb el francès que seràs la primera d'anar a la foguera. Als Inquisidors se'ls hi acaba el temps, però en vindran d'altres, tant o més ferotges, així que nosaltres bye-bye hasta otro ratito tan aviat com puguem. Si almenys es posessin d'acord tots, hosti!

Joana ha dit...

Has fet un recull per fer un bon escrit :)
Jo també he gaudit molt al nord, ves que segur hi torno!

Montse ha dit...

Xavier, paciència i pedagogia (no pas a Madrid, no... a casa nostra!) Que els polítics deixin de barallar-se per la cadira i expliquin amb ets i uts el que han d'explicar i sobretot, sobretot, que compaginin "el tema" amb el tema social!!!!

Montse ha dit...

Teresa, tens raó! Bye bye als que no ens volen!!! (bé, ens volen per algunes coses)... per cert, cap de setmana mega-familiar per acomiadar-nos... i a que no saps quin llibre m'emportaré per llegir a estonetes a Galícia? eh? eh? eh? ;)

Montse ha dit...

No sé si és un bon escrit, és el que penso, Joana, ja saps que jo sóc així (com tu, per una altra banda)... diem el que tenim a dintre!


Tornem-hi, doncs, cap al Nord! :D

Oliva ha dit...

LA MONJE¡¡¡T'ES DEIXAT EL SEU "GURU" EL SRO.OLIVERAS...ES CREU EL BON HOME,QUE SEGUINT PATXANT L'ESTAT ESPANYOL,AMB UN SOMRIURE,ELLS ENS PERMETERAN FER POLITICA SOCIAL¡¡¡..."DONDE VAN CON MANTON DE MANILA" TU¡¡¡. BONES CAMINADES BONICA.

M. Roser ha dit...

I resulta que en aquestes petites vacances, t'oblidaràs d'aquests malsons i potser quan tornis, alguna cosa s'haurà posat a lloc, o no? Tu gaudeix dels paisatges de Galícia i a veure si les meigas et regalen algun encanteri que puguis aplicar a algun personatge...
Bones vacances.

Montse ha dit...

Donde vas con vestido chiné! :D

Moltes gràcies, Oliva, caminarem tot el que puguem!

Montse ha dit...

M'encomanaré a les meigues en el teu nom, també, M.Roser ;) Petonets, guapa!

el paseante ha dit...

El que facin la Forcades i tota aquesta altra fauna madrilenya no importa massa. La realitat són el blauet i les teves sabates per caminar per Galícia. Bon estiu, Montse.

Montse ha dit...

Passejador, tens tota la raó! "Aquests" no s'emportaran les magnífiques postes de sol o les caminades, ni els moments senzills de fer una cerveseta davant un pulpo a feria! 😉