29 de novembre, 2016

He perdut la configuració habitual

He perdut la configuració habitual del blog i no sé on trobar-la... tot el que jo tenia a la dreta, ara surt a sota de tot, però jo no li he pas demanat, això...

Hauré d'esperar que la carmeta torni de Galícia perquè em refaci aquest estropici, aix...

7 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

ostres, a mi em va passar, pero fa deu anys, i sincerament no recordo que vaig tocar, pero per que es desconfiguri quelcom has hagut de tocar, fes memòria, i si se t'ocorre canviar de plantilla, guarda abans tota la informació en un blog de prova provisional que després pots donar de baixa.

sort.

miquel ha dit...

tot el que baixa puja, o va a l'esquerra, o a la dreta, però ja saps que l'important sempre és el centre, que permet anar en qualsevol direcció. Tu continues al centre de les nostres mirades :-)

Montse ha dit...

Francesc,ees fotut és que , quan em fico al m blogger, ho veig, allà a baix, però si clico "configuració" o no sé quin altre "botó", disseny, format, o no sé què... no em deixa fer res. Així que, de moment, ho deixaré, i quan tingui una tarda tranquila d'aquelles que no tens res per fer, potser m'armaré de valor i intentaré arreglar-ho o canviar el format, el disseny, la configuració, el que sigui. Tindré en compte el que em dius (guardar--ho tot abans, no sigui que es perdi la feina de tants anys!)

Montse ha dit...

Gràcies, Miquel, després de tants anys al peu del blog (que no del canó), amb alts i baixos, passant per mil i una vicissituds, és bonic, saber que els amics blogaires de sempre, hi sou!!!

Anònim ha dit...

Jo no vull dir res, però aquestes coses a wordpress no passen... Però vosaltres segueiu jugant amb blogger.

Montse ha dit...

pons007, és que porto taaaants anys a blogger, que em sembla una infidelitat, passar-me a un altre... però no et pensis que no tinc en compte el que dius... si no me'n surto, potser acabi fent el canvi! Gràcies!

Francesc Puigcarbó ha dit...

no has tocat l'amplada de la columna del text?, es pot arreglar, has d'anar a plantilla, despres a personalitzar i a ajustar les amplades, reduint una mica l'amplada de la columna lateral (sidebar), després grabar i s'ha d'arreglar.